Centre Mèdic Sentís

QUI SOM

La Nostra Història

El Centre Mèdic Sentís S. L. té els seus precedents a l'any 1930 quan el Dr. Jaume Sentís Anfruns va establir-se com a Ginecòleg i Obstetra a Tarragona. Ben aviat va situar la seva consulta al carrer Roger de Llúria 21, a la ubicació que actualment conserva el nostre centre.

A partir de l'any 1968 els seus fills Jaume Sentís Bonet inicialment i Jordi Sentís Bonet posteriorment s'estableixen a Tarragona. El que havia estat una consulta particular d'un metge ginecòleg que ja havia agafat gran prestigi a la ciutat, es converteix en un centre de ginecologia i obstetrícia format per l'equip entre els dos germans i el seu pare. Amb la jubilació del pare l'any 1986 segueixen la seva tasca els dos germans.

Podem dir que per les mans de tots 3 ja havien passat tots aquells any milers de tarragonines.

A l'any 2002 s'incorpora a l'equip Jordi Sentís Masllorens, fill de Jordi Sentís Bonet, tornant a fer un equip de 3 membres de la família. Tota l'activitat de la consulta que precisa d'hospitalització tant quirúrgica com obstètrica ja es realitza a l' Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona i donada la bona sintonia amb l'equip de l'Hospital i la necessitat d'anar oferint uns serveis més integrals i complir amb la demanda creixent d'assistència gineco-obstètrica, s'incorpora a l'equip primerament el Dr. Ramón Velasco i posteriorment les Dres. Ana Espín, Sonia Miguel i Marjorie Montano.

  • Localització

   Roger de Llúria 21, Baixos
   TARRAGONA

   Segueix-nos

  • Contactar